Crispy Food: OTA Solgryn tilbage på danske hænder

Goerlev / DK. (cfas) Crispy Food A/S har købt OTA Solgryn fra PepsiCo med overtagelse den 02. september 2019. Dermed er et af Danmarks mest ikoniske brands igen danskejet. Crispy Food tager nu fat på at bygge videre på over 120 års succeshistorie, og det sker med stor optimisme. Det gamle mærke taler ifølge Crispy Food til den moderne familie, fordi det kombinerer tårnhøjt og positivt kendskab med et sundt kvalitetsprodukt.

Om man forbinder OTA Solgryn med Helge Kjærulff-Schmidt, Ove Sprogø eller Michael Laudrup er nok et spørgsmål om alder. Men det er et produkt og en smag, som næsten alle danskere kender. I en årrække har Quaker under PepsiCo ejet det danske ikon, men nu bliver OTA Solgryn igen dansk. Det er Crispy Food fra Gørlev, der fra den 02. september står bag havregrynspakkerne med solen på.

Crispy Food har via søsterselskabet Nakskov Mill Foods en særlig forbindelse til OTA Solgryn, for fra 1913 blev OTA Solgryn produceret på netop fabrikken i Nakskov. Dermed kommer Danmarks mest ikoniske brands tilbage, hvor det hele startede.

Med Crispy Food og Nakskov Mill Foods fælles salgsorganisation, er det en stærk, dansk spiller indenfor morgenmad, der vil sikre, at OTA Solgryn fremover forbliver en central spiller inden for sund morgenmad til familien Danmark.

Christian Bring, CEO for Crispy Food og Nakskov Mill Foods: «Vi har købt Solgryn, fordi det høje positive kendskab til et sundt kvalitetsprodukt tiltaler moderne forbrugere. Det er vanskeligt at finde stærkere danske brands end netop Solgryn, og strategisk passer det perfekt sammen med vores øvrige morgenmadsprodukter.»

Selve solgrynene bliver der ikke ændret på. Det vil fx stadig være den samme ristning af havren, der giver den velkendte lidt nøddeagtige smag. Der er heller ikke planer om dramatiske ændringer af pakkerne. Til gengæld er Crispy Food bevidste om, at der hele tiden skal arbejdes med distribution og markedsføring, hvis OTA Solgryn skal nå den moderne forbruger.

«Vi har respekt for historien og genkendeligheden ved Solgryn, men der er selvfølgelig gennem årene sket mange udviklinger af reklamer, pakker, samarbejder osv. Vi skal fortsætte den udvikling, og det glæder vi os meget til», siger Christian Bring.

bakenet:eu